Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Angelina Jolie a The Weekend: Nový VZŤAH v svetovom šoubiznise?

Obaja umelci už majú za sebou množstvo úspechov v kariére a aktuálne sa ani jeden s nikým nestýka. Vznikne z niekoľkých nevinných stretnutí skutočný vzťah medzi 46-ročnou Angelinou a 31-ročným Abelom?

Vezmime to však poporiadku. Spevák The Weekend, vlastným menom Abel Tesfaye, začal so svojou kariérou pomerne divoko, no od tej doby prešiel poriadny kus cesty. Na ceste však nechýbali ani vzťahy a určite si spomínate na randenie s modelkou Bellou Hadid či speváčkou Selenou Gomez.

Angelinu Jolie si mnohí spoja jedine s hercom Bradom Pittom. Tieto holywoodske hviezdy boli v manželstve 5 rokov, keď v roku 2019 prišiel rozvod. Okrem manželstva s Pittom má za sebou Jolie ďalšie 2 manželstvá a to s hercom Jonnym Lee Millerom a Billym Bobom Thorntonom.

O romániku medzi Abelom a Angelinou sa začalo klebetiť po dvoch výrazných udalostiach. Jednou z nich bola spoločná večera v talianskej reštaurácii v Santa Monice, ktorá trvala niekoľko hodín. Druhou bol koncert, na ktorom však obaja spomenutí sedeli na odlišných miestach. Angelina Jolie sedela s dvoma svojimi deťmi a Abel Tesfaye pri svojich priateľoch.

Čo myslíte, bude z toho niečo?

Zdroj: music-news.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.