Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Kapela Kryštof predstavuje novinku Halywůd!

Už čoskoro poteší kapela fanúšikov úplne novým albumom.

Jedna z najpopulárnejších a najúspešnejších kapiel v Českej republike – KRYŠTOF – rozhodne nezaháľa a chystá v poradí už ôsmy štúdiový album. Fanúšikovia sa ho dočkajú v októbri. Po 4-och rokoch od vydania výročného kompilačného albumu „25“ tak kapela naznačuje, že sa rozhodne nemusíme obávať hudobnej stagnácie.

Album nesie symbolický názov Halywůd a partia hudobníkov naň láka rovnomenným singlom.

Bo svět je Halywůd a v něm chci zářit,“ znie časť textu skladby. Americký Halywůd je o snoch. Ten ostravský je o tých, ktorým sa možno nikdy nesplní, ale je dôležité ich mať. A pokojne môžete snívať o tom, že raz budete ako Breďák Pitt,vysvetlil frontman Richard Krajčo.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pilotný singel Halywůd z produkcie Armina Effenbergera vzišiel z pera Richarda Krajča, rovnako ako ostatné pripravované novinky z nového albumu. Okrem známych hitov ako Hvězdáři, Milan Baroš, Hned teď alebo Vánoční s Karlom Gottom sa na ňom objaví aj 7 úplne nových pesničiek.

Nový videoklip sa nakrúcal v Chrášťanoch neďaleko Prahy, kde sa o kapelu Kryštof skvele postaral tím režiséra Jakuba Mahdalu. Jakub je jedným z najvyťaženejších kreatívnych videoproducentov v Česku, čo odráža aj jeho profesionálny prístup, ktorý si frontman kapely Richard Krajčo pochvaľoval.

Kuba je profík. Od chvíle, kedy sme si schválili scenár, išlo všetko v jeho réžii. Je to ostrieľaný tvorca, takže sme si iba užívali úlohy hercov a počúvali pokyny pána režiséra,“ poznamenal Krajčo a dodal, že pri nakrúcaní panovala skvelá atmosféra.

Zdroj: PR Správa; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.