Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Toto ste o frontmanovi skupiny Bon Jovi určite NEVEDELI!

Kariéra Jona Bon Joviho sa už od jeho tínedžerského veku točila okolo hudby. V 18. rokoch pracoval v nahrávacom štúdiu The Power Station v New Yorku.

Bon Jovi síce dostával za svoju prácu v štúdiu iba 50 dolárov za týždeň, získal však neoceniteľné známosti a s nimi aj nezabudnuteľné spomienky. Spomína na stretnutie s Davidom Bowiem a Freddym Mercurym, keď v štúdiu nahrávali slávny hit Under Pressure.

Jedného dňa, keď Bon Jovi zaplatil taxík a prichádzal do štúdia, zastavilo pred štúdiom auto, z ktorého vystúpili členovia skupiny The Rolling Stones. Vtom vyskočili spoza smetiakov paparazzi a začali fotografovať. Kričali na Micka Jaggera, frontmana skupiny, aby zapózoval pre fotku. Jagger schmatol Bon Joviho a postavil sa s ním k skupinke detí, ktoré boli hneď vedľa. Jagger prehlásil, že je to jeho nová skupina The Frogs (žaby).

Stretnutia týchto dvoch frontmanov veľmi vplyvných kapiel boli vždy plné humoru a Bon Jovi na ne rád spomína. Kapela Bon Jovi je aktívna dodnes a pred mesiacom vydala nový singel Story of Love. Vypočujte si ho s nami:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: nme.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.