Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Obľúbený spevák Bystrík predstavil novú skladbu: Vokály naspievali Robo Papp a Barbora Hazuchová!

Nová skladba nesie názov Hej, dievča. Pôvodne išlo o pieseň k svadobnému tancu pre gitaristu a jeho budúcu manželku.

„Pesničku som zložil pre nášho gitaristu a jeho manželku ako svadobný tanec. Potom sme nahrali u mňa v štúdiu demo verziu, ktorú sme dokončili do finálnej podoby s naším producentom Vladimírom Randym Gnepom v jeho prešovskom štúdiu basem3nt,“ vysvetľuje Bystrík.

„Chcel som jednoduchý klip, takže sme hľadali priestor, kde bude čierne pozadie. Nakoniec sme vybrali kultúrny dom v Špačinciach. Scenár sme dali dokopy spoločne, keďže ja som už mal nejakú predstavu. Vždy som túžil mať aspoň jeden videoklip čiernobiely. Veľmi sa mi to páči, čiernobiele klipy majú svoju atmosféru,tvrdí sympatický Trnavčan.

Nakrúcanie trvalo celý deň a pre Bystríka bolo náročné. Prvýkrát sa totiž predstavil v úlohe tanečníka a išlo mu to veľmi dobre.
„Keď sme sa s režisérom bavili, že by bolo fajn možno ukázať aj inú polohu v klipe, tak nás napadlo, že by tam mohla byť tanečná vsuvka. Zobral som to ako výzvu a začal na tom pracovať. Vedel som, že to v rámci tanca nedám sám, tak som oslovil kamarátov, tanečníkov, aby mi s tým pomohli. Adriana Liptáková z tanečného štúdia Alegria v Trnave prizvala na choreografiu Romana Majera a Simonu Ivanovičovú. Úžasných tanečníkov a ľudí. Mesiac sme pilovali choreografiu a musím povedať, že to bola super skúsenosť a veľmi ma to bavilo. Manželka Miška bola prvýkrát na nakrúcaní môjho videoklipu a prvýkrát bola aj jeho aktérkou, vlastne teda iba jej ruky. Bolo veľmi príjemné mať ju pri sebe. A teším sa z toho, že ju mám v klipe,“ dodáva Bystrík.https://www.youtube.com/watch?v=EDwaYPKJwrg

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.