Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Lenka Filipová v spoločnej skladbe s dcérou Lenny! ♥

Aká matka, taká Katka! V prípade českej hudobníčky Lenky Filipovej a jej dcéry Lenny, ktorá sa rozhodla ísť v maminých šľapajách, to platí dvojnásobne. Nahrali totiž príjemnú spoločnú skladbu, z ktorej sála veľká rodinná pohoda. Volá sa Samotní nejsme nic a je to zároveň ústredná pesnička k novému seriálu Kukačky.

Autori seriálu požiadali Lenku Filipovú a Lenny, či by pre Kukačky nenaspievali skladbu s témou rodičovstva. Vznikol tak duet o vzťahu rodiča k dieťaťu. Zložil ju David Solař, ten ju spoluprodukoval s Marcusom Tranom, text napísala Ester Brožová. Videoklip režíroval Marek Jarkovský, ktorý do nej zakomponoval aj rodinné zábery z detstva, vďaka čomu klip získal rodinnú atmosféru. Vznikol v decembri a Marek v ňom vkusne prepojil zábery zo seriálu s osobným archívom speváčok.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Samotní nejsme nic je po troch rokoch novou skladbou, ktorú Lenka Filipová posiela do hudobného sveta. Tá Lenku doprevádza na piane a prekvapivo vymenila angličtinu za češtinu. „Písnička v češtině a písnička s mojí mamkou byly asi dvě nejčastěji kladené otázky, se kterými jsem se v posledních letech setkávala. Jsem proto ráda, že posluchačům můžeme nabídnout něco nového, co splňuje obojí,“ prezradila Lenny.

„Díky dějství seriálu dostává písnička v očích diváků daleko hlubší rozměr, a to u nás také hrálo podstatnou roli, když jsme se pro tuto spolupráci rozhodovaly. I proto bylo pro nás důležité ukázat kousky seriálu i v klipu,“ vysvetlila Lenka Filipová.

„Tento singl určitě není naší první ani poslední spoluprací, ale myslíme, že názorně ukazuje, že na věci musí být ten správný čas,“ zhodli sa dcéra s mamou.

Zdroj: PR SPRÁVA; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.