Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Peter Bič Project: Nová verzia skladby STOJ so symfonickým orchestrom!

„Vianoce sú predo dvermi a toto je poďakovanie pre našich poslucháčov a fanúšikov.“

Známa košická formácia Peter Bič Project predstavila 28. novembra v rámci galavečera Noc Nádejí spoločne so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu (SRo) pod vedením dirigenta Adriána Kokoša v novej úprave pieseň Stoj. Vznikla tak nová verzia hitu Stoj, ktorou prispeli k podpore projektu pre tých, ktorí v to v tejto neľahkej dobe potrebujú. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Boli sme oslovení Nadáciou Kvapka Nádeje a RTVS, aby sme urobili pieseň Stoj spoločne so Symfonickým orchestrom Slovenského Rozhlasu. Súhlasili sme, lebo nám ide o dobrú vec, a najmä v tomto období to je to najdôležitejšie. Symfonický orchester dodal našej skladbe ďalší rozmer a nakoniec sme sa rozhodli, aby si to mohli vypočuť aj ďalší poslucháči. Vianoce sú predo dvermi a toto je poďakovanie pre našich poslucháčov, fanúšikov za podporu v tomto roku,“ uviedol pre médiá Peter Bič.

Autorom hudby je Peter Bič, text napísal Vlado Krausz. Na nahrávke sa okrem Symfonického orchestra podieľali Peter Bič (spev, elektrická gitara, akustická gitara, synth), Viktória Vargová (spev), František Jano (husle, basa), Rastislav Boroš (klavír, synth, rhodes) a Eduard Kiss (bicie).

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.