Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Katarína Knechtová: Jej nový album SVETY vás DOSTANE!

Novinka je časozbernou zbierkou zážitkov, pocitov a myšlienok, ktorá vznikala štyri roky.

Známa slovenská speváčka a skladateľka Katarína Knechtová vydáva nový štúdiový album, ktorému dala názov Svety. Novinka je časozbernou zbierkou zážitkov, pocitov a myšlienok, ktorá vznikala štyri roky. Ponúka desať skladieb a jeden bonus vrátane hitov Fea, V modlitbách či aktuálny song Takí sme. TASR informovala PR manažérka Nora Krchňáková.

„Svety – moje, vaše a v neposlednom rade naše spoločné. Ja v tom vašom a vy v tom mojom,“ takto pomenovala Knechtová svoj nový album.

„Svety považujem za svoj najkomplexnejší album. Pracovala som na ňom priebežne. Keď bol čas, keď bola chuť a voľné nahrávacie štúdio. A to sú pre mňa ideálne podmienky. Najmä z toho dôvodu, že som sa mohla k pesničkám vracať, mať zdravý odstup, nechať niektoré veci vyzrieť, pracovať v pokoji, bez časového stresu a hlavne k vlastnej spokojnosti,“ uviedla pre médiá speváčka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Album je zvukovo pestrý, pretože sú na ňom rockové piesne, tak trošku aj vplyv 80. rokov, elektronika a balady. A dva duety, aktuálny singel s Adamom Ďuricom Takí sme a ďalší s mojim českým kamarátom Michalom Hrůzom,“ dodáva Knechtová.

Na obal albumu nafotil speváčku fotograf Jakub Gulyás. Fotenie som si užívala. Spolupráca s Jakubom je pre mňa vždy zážitkom, pretože ma fascinuje jeho videnie sveta, jeho oko a aj to, ako vidí mňa. Vizuál coveru je o našich svetoch, dualite a žensko-mužskom elemente v každom z nás,“ uzatvára speváčka.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.