Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Tak toto je krása: Pavol Hammel vzdáva poctu ženám!

Vypočujte si novú pieseň, ktorá poteší nejednu z nás.

Spevák Pavol Hammel v novej skladbe Klobúkom dole skladá poctu zrelým ženám. Text k novinke napísal Boris Filan, ktorý dokonale vystihol dievčatá bez veku. Pieseň Klobúkom dole nájdu fanúšikovia na novom Hammelovom albume Srdce bez anjela, ktorý vydáva 9. októbra.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Píšem hudbu väčšinou na hotový text alebo báseň. Len vtedy viem dosiahnuť, aby pesnička bola zmysluplná a mala nejakú výpovednú hodnotu. Začalo sa to nápadom o dievčatách bez veku. To ma teší, keď to vyznieva ako poklona ženám, lebo sme to tak chceli. Zrelé ženy máme doma a ešte aj šikovné. Našťastie, lebo nezrelé a nešikovné ženy je zlá kombinácia,“ uviedol pre médiá spevák.

S textárom Borisom Filanom spolupracuje Pavol Hammel už roky a obaja sú zárukou tej najlepšej hudobno-textovej symbiózy. Filanovi sa tentoraz podarila trilógia, na novom albume je optimistická pieseň Víno, spev a ženy, song o ženách Klobúkom dole a skladba Čo ma potom, čo bude po tom.

„Boris stále píše, ale knihy, texty už fakt veľmi málo. Ale keď napíše, tak to stojí za to. Niekedy okolo Vianoc sme sa bavili o novom projekte, pretože môj predchádzajúci štúdiový album Z pekla šťastie som urobil v roku 2015. Zbieral som texty, komponoval hudbu a nahrával v rôznych štúdiách a s rôznymi hudobníkmi, trvalo to celé pol roka,“ dodáva Hammel.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.