Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Emma Drobná má nový album! Pri názve sa inšpirovala aj svojím obľúbeným sendvičom

Emma Drobná, jedna z najznámejších slovenských speváčok, vydala už druhý štúdiový album Better Like This. Ponúka na ňom 11 nových skladieb, z ktorých už fanúšikovia poznajú dve – Yeah Baby! a Demons.

Album vznikal 2 roky, v spolupráci s osvedčeným spoluautorským a producentským tímom – Adrián Líška, Peter Graus a Tomáš Zubák. Jedna skladba z neho je opäť v slovenčine. Volá sa Stratím sa ti ráno, do ktorej si speváčka prizvala slovenského rapera Separa.

„Lepšie je to takto, mám pocit, že nový album ma vystihuje omnoho viac ako osobu aj ako speváčku, lebo všetko v mojom súčasnom živote je lepšie, ako kedykoľvek predtým,“ vysvetlila Drobná názov albumu. Aj pieseň s názvom Better Like This, ktorá sa objavuje na albume, patrí medzi moje najobľúbenejšie. A skratka názvu BLT označuje známy sendvič. Pripadalo mi to veľmi originálne a vtipné, spojiť to s titulom môjho druhého štúdiového albumu,“ dodala.

Platňu dlhšie predznamenávala skladba Yeah Baby!, ktorá sa už 11 týždňov drží v prvej 20-ke najhranejších piesní na Slovensku. Speváčka prežíva šťastné obdobie, čo sa prejavilo aj na nálade tejto skladby. Svieži singel sa stal okamžite letným hitom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Emma Drobná, rodáčka z Nového Mesta nad Váhom, sa do povedomia verejnosti dostala vďaka víťazstvu v súťaži Česko-Slovenská SuperStar 2015. Svoj prvý štúdiový album You Should Know vydala v roku 2017. Najväčším hitom z neho sa stala skladba Words, ktorá sa v oficiálnom rádiovom prehľade na Slovensku objavovala neuveriteľných 120 týždňov. Na YouTube klip nazbieral vyše 8,3 milióna pozretí. Emma bola na Slovensku opakovane vyhlásená za najúspešnejšieho interpreta, čo sa rádií týka. Jej single Smile a Words sa stali najhranejšími piesňami v slovenskom éteri v rokoch 2017 a 2018.

Zdroj: (teraz.sk; YouTube.com)

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.