Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Superstar Barbora Piešová má za sebou boľavý pád do vody! Výsledok? Nový videoklip

Videoklip ku skladbe Dážď sa točil v krásnej prírode na Kraľovanskom jazere na Šútove, ktorému sa zvykne hovoriť aj slovenské Plitvické jazerá, pretože jeho okolie pripomína westernové filmy a vyznačuje sa tyrkysovou vodou.

Začiatok natáčania však sprevádzali komplikácie. Toto nebol prvotný plán, pretože pôvodné miesto bola prírodná rezervácia, ale ochranári nás stopli a natáčanie by bolo v takýchto podmienkach veľmi zložité. Počas hodiny a pol sme museli vymyslieť a nájsť iný priestor, tak sme sa rozhodli ísť na Kraľovanské jazero,” vysvetlila Barbora výber miesta.

„Natáčanie bolo dosť ťažké a občas aj nebezpečné, zvlášť záber, kde padám do vody. Musela som ho dať na dva pokusy, pretože pád na hladinu vody bol bolestivý. Zábery s ohňom mi pomohli sprostredkovať ochotní ľudia zo Sokoliarov Aquila z Bojníc,” prezradila.

Vo videu sa objavia aj zábery s ohňom a Barborin odvážny pád do vody.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Víťazka SuperStar 2020 trávi aktuálne veľa času skladaním skladieb a ich nahrávaním v štúdiu v Seredi.

Debutový album plánuje vydať už na jeseň tohto roka a je takmer isté, že väčšina skladieb bude autorských. Popritom si sympatická rodáčka z Prievidze zdokonaľuje hru na gitaru a klavír, veľa koncertuje a vystupuje na rôznych charitatívnych aj súkromných akciách.

Napriek tomu ale nezabúda na svojich blízkych a snaží sa svoj čas tráviť aj s rodinou. Hovorí, že jej poslaním je šírenie odkazu – práca, láska a rodina.

Popri svojich povinnostiach nezabudla Barbora ani na oddych. Pár voľných dní využila aj na dovolenku pri mori v Chorvátsku, kde bola prvýkrát v živote. Strávila ju tam so svojimi kamarátkami.

Zdroj: PR Správa; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.