Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Sima Martausová prichádza s novým singlom o nepokojnom srdci! ;-)

Úprimná, energická a autentická. Taká je hudobníčka Sima Martausová a jej aktuálna novinka Srdce nepokojné. Ako už samotný názov napovedá, speváčka v ňom vyjadruje túžbu po vnútornom pokoji.

„Piesňou vyjadrujem túžbu po pokoji, ktorý zažívam nielen, keď tvorím a hrám, ale aj keď som len tak v tichu. Túžbu po pokoji, ktorý cítim, nielen keď vystúpim na vrchol štítu, ale aj keď schádzam dolu, alebo keď musím výstup niekedy pre okolnosti vzdať. Takýto pokoj mám v podstate vo svojich rukách a prinášajú mi ho správne nastavené hranice a zdravá miera vo všetkom,“ prezradila Sima.

Autorkou textu aj hudby je už tradične ona sama. Nový singel je predzvesťou pripravovaného albumu, na ktorom Sima pracuje.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Videoklip k singlu natáčala s režisérom Jakubom Mahdalom v susednej Českej republike, no kvôli prepuknutiu nového koronavírusu museli natáčanie na pár mesiacov odložiť. „Druhú časť videoklipu sme dotočili v krásnej prírode pod Veľkým Kriváňom. Prvá časť sa odohráva v divadle a druhá, môjmu srdcu bližšia, v horách, kde som vymenila šaty za turistické oblečenie, v ktorom sa cítim prirodzenejšie,“dodáva Sima.

Skladba sa objaví aj na pripravovanom albume, ktorý chce Sima Martausová stihnúť vydať do Vianoc.

Zdroj: (teraz.sk/kultura; YouTube)

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.