Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Lukáš Adamec to povedal za nás: „Najviac zo všetkého, chcel by som asi, aby sa blýskalo, na lepšie časy!“

Vypočujte si jeho novinku NAJVIAC.

Pandémia nového koronavírusu obrátila život naruby aj osobnostiam z umeleckej sféry. Zo dňa na deň sa museli vzdať vystupovania na verejnosti, osobného kontaktu s fanúšikmi a väčšiny pracovných aktivít. Fanúšikom však prinášajú radosť pesničkami a online koncertmi. Novinku ponúka aj hudobník Lukáš Adamec, ktorý vdýchol život 20 rokov starému textu. Na skladbe spolupracoval aj s českou hviezdou.

Najviac zo všetkého, chcel by som asi, aby sa blýskalo na lepšie časy. Znie refrén novej skladby, ktorú v čase koronakrízy vypustil do sveta slovenský spevák Lukáš Adamec. Vo videoklipe k novinke Najviac spomína na svoje najšťastnejšie obdobia strávené na pódiách, zároveň však verí, že už čoskoro sa život vráti do normálu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Pieseň má rovnakých autorov ako skladba Horúca láska. Aby som bol konkrétny, za hudbu je to Tomi Okres, text má pod palcom Vlado Krausz, no predsa len by som vyzdvihol prácu Jana Steinsdörfera (z kapely Chinaski), ktorý pieseň produkoval do výslednej podoby. Tomi mal výborný nápad dať svojmu kolegovi z kapely, v ktorej hrá – Honzovi, do rúk podklady, nech s nimi urobí, čo uzná za vhodné,“ vysvetlil Lukáš a ďalej doplnil: „Veľmi sa mi páčilo, ako tento základný koncept uchytil a vytvoril niečo, čo je pre mňa i moju tvorbu celkom nové. A to napriek tomu, že samotný text pochádza z roku 2000, finálna verzia skladby ide ruka v ruke s aktuálnou dobou.“

Lukáš Adamec vníma celú skladbu hlavne ako túžbu, aby bolo všetko čo najskôr v poriadku. „Je to naozaj trefná ukážka toho, po čom ľudia túžia, avšak nielen v súvislosti s koronavírusom. Pesnička je o nádeji a chcel by som ňou nás všetkých povzbudiť. Aby sme sa nekoncentrovali na to zlé, ale naopak, vnímali krásu, ktorá čoskoro príde. Nechoďme s čiernym obláčikom nad hlavou, ale obráťme tvár k slnku,“ priblížil novinku.

Zdroj: TASR; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.