Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Úspešný hit od Elánu vznikol náhodou z jedinej vety

Elán je jednoznačne najúspešnejšia slovenská kapela, každý ich pozná, sú tu akoby odjakživa, ich texty na koncertoch spievajú detičky aj dôchodcovia. S nimi sme zažívali prvé lásky, sklamania, dotyky, rozchody. Každý z nás má aspoň jeden malý príbeh spojený s ich hudbou. Boris Filan zložil väčšinu známych skladieb Elánu. Často ani sám nevedel, ako ho kopla múza a vytvoril skvelý text.

Inak tomu nebolo ani pri skladbe Bosorka, ktorú môžete počuť aj počas nášho Víkendu s legendou. Boris stretol jednu mladú krásnu herečku, ktorá mu povedala: „Včera sa mi milovalo, že sa s tebou snívam.“ Nebolo mu viac treba. Z jednej vety vytvoril celú skladbu. Dnes túto vetu poznajú všetci. Nielen na Slovensku… Pozrite si záznam pesničky, ktorú live zahrali pred pár rokmi…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Počas víkendu s legendárnou skupinou Elán vám zahráme ich najväčšie hity, budete počuť rozhovor s Jožom Rážom a Janom Balážom o histórii ale aj o ich plánoch. Zahrajte si o exkluzívnu podpísanú knihu Elán a kompletnú diskografiu na vinylových platniach! Víkend s legendou už prinášame 3.-4. 2. v rádiu Melody.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.