Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Ďalší úspech Emmy Drobnej: LP si ju vybrala ako predskokanku na svoj bratislavský koncert!

LP je autorkou mnohých hitov pre hviezdy, akými sú Rihanna, Cher, Christina Aguilera či Backstreet Boys.

Koncert americkej hviezdy LP v Bratislave je na spadnutie! Organizátori už predstavili aj meno jej slovenského hosťa. 27. júna sa môžu fanúšikovia tešiť aj na koncert Emmy Drobnej.

Laura Pergolizzi, v hudobnej branži známa ako LP, si fanúšikov po celom svete získala výrazným hlasom a obrovským hitom Lost On You. V týchto dňoch rotuje v rádiách jej ďalší hit Girls Go Wild. Len pred pár mesiacmi LP roztancovala vypredané haly vo Viedni a v Prahe.

LP nepríde na Slovensko prvýkrát. V minulosti sa už predstavila na jednom z najväčších letných festivalov v Trenčíne, kde jej koncert mnohí označili ako najlepšie vystúpenie. V Bratislave sa však predstaví prvý raz na samostatnom koncerte v rámci turné k aktuálnemu albumu Heart to Mouth. LP je nielen skvelá speváčka či hudobníčka, ale aj skladateľka. Je autorkou mnohých hitov pre hviezdy, ako sú Rihanna, Cher, Christina Aguilera či Backstreet Boys.

Emma Drobná patrí medzi najväčšie talenty súčasnej slovenskej hudobnej scény. Jej hity Words či Smile patria medzi najhranejšie skladby v slovenských rádiách. Emma sa zviditeľnila víťazstvom v speváckej súťaži Československá SuperStar v roku 2015, v roku 2017 vydala svoj prvý autorský album, ktorý patril medzi najpredávanejšie slovenské nahrávky. Fanúšikovia ju môžu pravidelne vídať na koncertoch či vystúpeniach v televízii, koncert LP je však pre ňu jedinečnou udalosťou:„Som naozaj veľmi poctená. LP uznávam ako osobnosť a umelkyňu. Zároveň vnímam tento koncert ako umeleckú výzvu a zodpovednosť, aby som podala ako speváčka a umelkyňa ten najlepší výkon. Teším sa,“ uviedla pre médiá Emma Drobná.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.