Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Herečka, speváčka aj producentka: Jennifer Lopez prehovorila o novom filme

Téma filmu Vezmi si ma je herečke blízka.

Spojenie dvoch hudobníkov Jennifer Lopez a kolumbijskej hviezdy Malumu prináša od štvrtka do kín romantický film Vezmi si ma, ktorý si speváčka aj sama produkovala.

Jennifer Lopez a Maluma stvárňujú párik muzikantov, ktorí sa rozhodli, že svoju hudobnú novinku Marry Me podporia svadbou naživo pred očami 20 miliónov divákov. Tesne pred obradom však Kat zistí, že Bastian ju podvádza s jej asistentkou a zo svadby vzíde. Iná sa však pred očami miliónov divákov uskutoční.

Kat v stave absolútneho zúfalstva a sklamania vyzve muža z publika Charlieho (Owen Wilson), aby si ju vzal za ženu. Ten v rozpakoch súhlasí a i keď postupne zažívajú príjemné momenty, ich svety sú možno až príliš odlišné na to, aby to mohlo vyjsť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Jennifer vo filme predstavuje deväť piesní, ktoré pripravila špeciálne pre titul Vezmi si ma. Priznáva, že ju téma filmu o celebrite, slávnej žene, ktorá je však pod trblietavým obalom stále ľudská bytosť, čo jej okolie často nevidí, zaujala.

Rozumiem tomuto životu. Film sa doslova skrýva za závojom toho, aké je to byť celebritou. A je to prvýkrát, keď sa mi podarilo vytvoriť album s filmom, čo bol môj sen,prezradila speváčka.

Podčiarkuje, že spomienka na to, odkiaľ pochádza, ju vždy držala pri zemi:

Necítim sa inak a myslím si, že na to ľudia zabúdajú. Preto som v priebehu rokov vytvorila piesne, ako Jenny from the Block či I’m Real. Som stále ten istý človek, ale vo svojom živote robím tieto veci, ktoré nabrali veľký rozmer. Napriek všetkému je však vo vnútri ľudská bytosť.“

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.