Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Filmová ARABELA je späť! Spoznali by ste ju aj po 30 rokoch?

Jana Nagyová, ktorá stvárnila legendárnu princeznú, si zahrá v novej českej rozprávke s názvom Princ Mamánek.

Jan Budař začal po niekoľkoročných prípravách natáčať výpravnú filmovú rozprávku podľa svojej vlastnej rovnomennej knihy Princ Mamánek.

Okrem toho, že film režíruje, v ňom zároveň stvárňuje aj hlavnú postavu – rozmaznaného princa Ľudovíta, ktorý je nútený vydať sa do sveta. Jeho otca, kráľa, hrá Martin Huba a v úlohe kráľovnej a až príliš starostlivej Ľudovítovej mamy sa pred filmové kamery po takmer tridsiatich rokoch vrátila Jana Nagyová, predstaviteľka nezabudnuteľnej princeznej Arabely. V role tak trochu neotesaného rytiera a sprievodcu hlavného hrdinu na jeho dobrodružnej ceste sa zase predstaví Ondřej Vetchý.

Viem, že pri natáčaní filmu je múdre obklopiť sa v tými najlepšími v odbore,“ komentuje Jan Budař hereckú zostavu a ďalších tvorcov, ktorí sa na filme Princ Mamánek podieľajú.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Rola kráľovnej Ľudmily ma tak nadchla, že som jej nemohla odolať, hneď po prečítaní scenára som sa s ňou stotožnila,“ hovorí Jana Nagyová.

Celý mesiac pred natáčaním som mala trému, ale v okamihu, keď som prvýkrát prišla na pľac a videla som okolo seba pripravený, sympatický štáb, som sa začala cítiť ako vo veľkej rodine, ktorá ma prijala s otvoreným srdcom,“ spomína herečka na svoj prvý deň pred kamerou po dlhom čase.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.