Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

5 seriálov, ktoré si viete pozrieť za jeden víkend

Využite voľný čas oddych a objavenie nových seriáloch

Karanténa nás zavrela v našich domovov. Okrem práce si však treba dopriať aj oddych. Napríklad čítaním kníh, na ktoré ste si nevedeli nájsť čas alebo pozeraním seriálov. Pozrite sa na naše tipy.

The Sinner
Seriál vznikol podľa knižnej predlohy nemeckej autorky Petry Hammesfahrovej. Ide o kriminálny seriál, kde už od začiatku viete, kto je vrah a kto spáchal trestné činy. Avšak s každou novou epizódou sa odhalí nový prípad a aj dôvody páchateľa.

Chernobyl
Príbeh, ktorý vám rozpráva čo sa dialo pred a po ničivej udalosti na Ukrajine, v jadrovej elektrárni Chernobyl. Skvelé dialógy, masky a zvláštna atmosféra seriálu vás vtiahnu do deja. A na konci seriálu aj veľmi jednoducho pochopíte, ako funguje taká jadrová elektráreň.

Russian Doll
Seriál pre tých, ktorí sa radi hrajú s myšlienkou cestovania v čase. Jeden diel seriálu má polhodinku a celá séria má 8 dielov. Hlavná hrdinka oslavuje v jeden večer narodeniny s priateľkami, no zrazí ju taxík a zomrie. No hrdinka musí zistiť, prečo stále vracia naspäť do sveta živých.

Sharp Objects
Mrazivý príbeh novinárky, ktorá sa vracia do rodného mesta zistiť informácie o vraždách mladých dievčat. Seriál je nakrútený podľa knižnej predlohy od Gillian Flynn.

Houdini
Historická dráma opisuje život muža, ktorý predvádzal život ohrozujúce ilúzie. Harry Houdini, americký iluzionista s maďarskými koreňmi, sa preslávil neuveriteľnými únikmi s rôznych miest. Seriál má len dve dvojhodinové epizódy, ktoré zaujmú príbehom a napríklad aj vysvetlia, ako iluzionista unikal z pút.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.