100 ľudí, 100 chutí. Platí to aj pri zmrzline. Avšak, pri niektorých prevádzkach je viac ľudí ako pri iných.
Cukráreň Dino Zlín
V rámci nedeľného výletu do zaujímavého moravského mesta určite nezabudnite ochutnať niektorú z originálnych chutí. Prekvapí pistáciová s riadnou dávkou pistácií. Skvelá je aj špička. Teda špic, ktorý poznáme z našich cukrární.
Kurtovič Bytča
Bytču kedysi preslávil Juraj Thurzo, neskôr pivovar a dnes ju každý pozná podľa skvelej zmrzliny. Kvalitu si drží od roku 1985. Brutálna je čokoládová, punčová a cookies.
Koun Bratislava
V roku 2018 získala na portáli Foursquare najvyššie hodnotenie spomedzi slovenských zmrzlinární. Ľudia nemajú problém počkať v rade. Veď každý deň sa môžu tešiť na nové príchute.