Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Skvelá Celine Dion sa musela vysporiadať s hroznou správou. Diagnostikovali jej nevyliečiteľnú chorobu!

Táto neurologická choroba postihuje najmä mozog a miechu.

Pred pár dňami zostal celý svet v šoku po tom, ako známa 54-ročná speváčka Celine Dion zverejnila na svojom Instagrame emotívne video, v ktorom priznala, že jej bola diagnostikovaná vzácna neurologická choroba. Ide o ochorenie, ktoré sa nazýva Syndróm stuhnutého človeka a ide o veľmi vzácne ochorenie, ktoré postihuje jedného z milióna, a to doslova, tvrdí lekár Scott Newson.

https://www.instagram.com/celinedion/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6da244b7-10d2-46c1-a9e6-db107e54bb59

Portál unilad.co m uvádza, že podľa doktora ide o tak raritné ochorenie, že diagnostikovať ho, môže trvať aj sedem rokov.

Ide o veľmi progresívne ochorenie, ktoré postihuje nervový systém, no hlavne mozog a miechu. Vzhľadom na tieto skutočnosti, ktoré zverejnila, je pochopiteľné, že koncerty, ktoré sa mali konať budúci rok, preložila na rok 2024, avšak ako uvádzajú odborníci, táto choroba je nevyliečiteľná a sprevádzaná bolestivými kŕčmi.

Hitmakerka, ktorá stojí za skladbou My Heart Will Go On, sa tak musela vyrovnať s veľmi ťažkou správou. Aj to bol dôvod, prečo sa na nejakú dobu odmlčala, no ako ona sama hovorí, nevie sa dočkať momentu, keď sa vráti na pódiá.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.