Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Konečne je rozhodnuté: Johnny Depp vyhral súdny spor nad bývalou manželkou Amber Heard!

Ex manželka mu bude musieť zaplatiť viac ako 8 miliónov dolárov.

Najsledovanejší súdny spor súčasnosti je u konca a ako víťaz z neho odchádza Johnny Depp. Obľúbený herec, ktorého môžeš poznať z filmov Nožnicovoruký Edward, Willy Wonka a továreň na čokoládu či z filmov Piráti z Karibiku, sa súdil s jeho ex manželkou Amber Heard za ohováranie.

Herečka sa pred niekoľkými rokmi vyjadrila pre The Washington Post o traumatických okamihoch, ktoré mala prežiť práve počas manželstva s Johnnym. Hovorila o ňom ako o násilníkovi a tyranovi, aj keď v článku jeho meno nikdy nespomenula.

Keď padli prvé obvinenia, Deppovi sa okamžite začala rúcať kariéra, a tak sa uchýlil k záveru, že to nenechá len tak a Amber pohnal pred súd. Výpovede boli ostro sledované, nakoľko sa v nich rozoberalo ich súkromie i intímny život. Včera však došlo k záveru, z ktorého vyplynulo, že súd dal za pravdu práve Johnnymu Deppovi.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Aj napriek rozhodnutiu poroty, že herec má ako odškodné dostať 15 miliónov dolárov, sudkyňa sa rozhodla znížiť represívne odškodné na minimum, čo je 350-tisíc dolárov. Celých 15 miliónov teda nedostane, no jeho ex mu aj tak musí zaplatiť 8,3 milióna dolárov.

Aj Johnny však bude platiť odškodné, avšak „len“ vo výške 2 milióny dolárov, čo sa naozaj nedá porovnať oproti 100 miliónom, ktoré od neho Amber žiadala.

Zdroj: latimes.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.