Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Toto boli ich najkratšie vzťahy! Vedel si, že tieto celebrity kedysi tvorili pár?

Leo DiCaprio a Blake Lively boli spolu len mesiac!

Justin Bieber & Sophia Richie

Justin Bieber kedysi tvoril pár so speváčkou a herečkou Selenou Gomez. Počasdlhých ôsmich rokov sa schádzali a opäť rozchádzali. Po tom, ako to definitívne ukončili, dal šancu mladej influencerke a modelke Sophii Richie. Dokopy sa dali v roku 2016 a ich vzťah trval iba mesiac!

​Kanye West & Julia Fox

Kanye West sa snažil získať päť svoju ex-manželku Kim Kardashian, čo sa jej nepodarilo, pretože sa nedávno rozviedli a už má aj nový vzťah s komikom Peteom Davidsonom. Koncom minulého roka sa však zdalo, že sa z ich rozchodu dostal, pretože sa na verejnosti začal objavovať s herečkou a modelkou Juliou Fox.

Dvojica sa pred objektívnymi fotoaparátov vôbec neskrývala, Julia dokonca v jednom rozhovore prezradila, že sa medzi ňou a Kanye vytvorilo okamžité puto, no tomu je však koniec. Po mesiaci a pol sa údajne rozišli presne na Valentína.

Leonardo DiCaprio & Blake Lively

Súkromie Lea DiCapria je zahalené rúškom tajomstva, no v roku 2011 ho odfotografovali, ako nežne objíma hereckú kolegyňu Blake Lively. Ich vzťah však neprežil a trval iba pár mesiacov. Blake je od roku 2012 šťastne vydatá za iného herca, Ryana Raynolda, s ktorým má tri deti.

​Ariana Grande & Pete Davidson

Ich vzťah trval len pol roka, avšak predtým, ako sa rozišli, oznámili po dvojmesačnej známosti zásnuby. Tie im dlho nevydržali. Ariana je momentálne vydatá žena a Pete v súčasnosti tvorí pár s Kim Kardashian, z čoho sú fanúšikovia vo vytržení. Mnohí komika nepovažujú za najatraktívnejšieho muža planéty, a tak sa čudujú, ako počas jedného života dokázal zbaliť Arianu Grande a aj Kim Kardashian. Humor sa občas podceňuje.

Gigi Hadid & Joe Jonas

Aj spevák Joe Jonas a modelka Gigi Hadid tvorili kedysi pár. Gigi sa dokonca objavila vo videoklipe od DNCE k skladbe Cake By The Ocean, no ich láska trvala len šesť mesiacov. Gigi neskôr stretla Zayna Malika, bývalého člena britskej skupiny One Direction, s ktorým má dcérku. Dvojica už údajne pár netvorí, zato Joe Jonas je šťastne ženatý a s manželkou Sophie Turner čakajú druhé dieťa.

​Kaley Cuoco & Henry Cavil

Ich láska vydržala rekordne krátko! Kayle, známa zo seriálu Teória veľkého tresku a Henry aka Witcher, boli spolu len 10 dní! Romanca sa konala v roku 2013 a dôvodom ich rozchodu bola priveľká pozornosť, ktorú na seba pútali po tom, ako sa rozkríklo, že spolu chodia.

Zdroj: thesun.co.uk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.