Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Na pľaci to občas poriadne zaiskrí. Tieto celebrity sa spoznali počas nakrúcania a bola z toho láska

Pozri, ktoré to sú!

Jennifer Lawrence a Darren Aronofsky

Herečka sa spoznala s Darrenom Aronofskym počas nakrúcania filmu Matka!, ktorý prišiel do kín ešte v roku 2017. S režisérom, ktorý mal pod palcom aj film Čierna Labuť, však nezostali spolu. Jennifer je v súčasnosti šťastne vydatá za Cooka Maroneyho a je z nej čerstvá mama.

​Evana Lynch a Robbie Jarvis

Evana sa preslávila najmä úlohou Luny, ktorú hrala vo filmoch o Harry Potterovi a Robbie sa na natáčaní zúčastnil tiež. Vidieť si ho mohol vo flashbackoch, kde stvárnil mladého Jamesa Pottera. Ani ich vzťah nevydržal – Evana v roku 2016 oznámila, že sa rozišli.

​Eva Mendes a Ryan Gosling

Eva Mendes je nádherná žena a Ryana Goslinga tiež mnohí považujú za sex symbol, niet teda divu, že medzi nimi preskočila iskra! Randiť spolu začali počas natáčania filmu The Place Beyond the Pines a sú spolu doteraz. Nie sú zosobášení, no majú spolu dve dcérky.

​Blake Lively a Ryan Reynolds

Dvojica sa spoznala v roku 2011 na natáčaní filmu Green Lantern a odvtedy sú nerozdeliteľní. O rok neskôr sa zosobášili a klape im to doteraz!

​Brad Pitt a Angelina Jolie

Predtým, ako herec spoznal svoju budúcu manželku, tvoril pár s Jennifer Anniston, ktorá sa preslávila úlohou Rachel v Priateľoch. Brad sa však zamiloval do Angeliny hneď, ako ju stretol na pľaci v roku 2004 a ich láska vykvitla počas nakrúcania filmu Mr. & Mrs. Smith. O 10 rokov neskôr sa zobrali, majú spolu šesť detí, no v roku 2016 sa odlúčili.

Alec Baldwin a Kim Basinger

Kim Basinger a Alec Baldwin stvárnili milencov vo filme The Marrying Man možno preto tak skvelo, že nimi boli aj v súkromí. Ich lásku spečatili manželstvom, to im však vydržala len deväť rokov.

​Ben Affleck & Jennifer Garner

Ben Affleck a Jennifer Garner si spolu začali počas nakrúcania filmu Daredevil a ich romanca prerástla v čosi viac. V roku 2005 sa zosobášili, no o desať rokov na to sa ich manželstvo skončilo rozvodom. V súčasnosti tvorí Ben Affleck pár so svojou starou láskou, Jennifer Lopez.

​Zdroj: insider.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.