Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Teraz bude hovoriť ona! Pamela Anderson natočí dokument o svojom živote

Pamela Anderson, ktorá sa preslávila účinkovaním v seriáli Pobrežná hliadka, natočí dokument o vlastnom živote. Snímka má byť intímna a budeš si ju môcť pozrieť na Netflixe. Kedy však vyjde na svetlo sveta, zatiaľ nevedno!

Nebude to však prvý dokument, ktorý zobrazuje jej život. Na platforme Hulu vyšlo niečo podobné pod názvom Pamela & Tommy. Herečke s ním nie je spokojná, pretože vznikol bez jej súhlasu. Dej sa točí okolo uverejnenej nahrávky, ktorá má zobrazovať sex Pamely a Thomasa Leeho. Práve preto sa rozhodla natočiť niečo nové, avšak z jej pohľadu.

Na Instagram pridala príspevok, v ktorom napísala: „Môj život. Tisíc nedokonalostí. Milión mylných predstáv. Zničený, divoký a stratený. Môžem vás len prekvapiť. Nie som obeť, som tá, čo prežila. Som živá a porozprávam vám skutočný príbeh.“

Dokument zatiaľ nedostal názov, no režírovať ho bude Ryan White a za produkciu bude zodpovedať jej syn Brandon Thomas Lee.

Courtney Love v rozhovore pre Vanity Fair prezradila, že existujúci seriál herečku veľmi zranil a svojim spôsobom jej spôsobil traumu.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.