Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Dominika Mirgová im to VYTMAVILA!

Dominika Mirgová patrí k ženám, ktoré majú svoj názor a stoja si za ním.

Dominika už nie je poslušné dievčatko, ktoré sa riadi tým, čo chcú iní!

Toto je odkaz, ktorý na svojom Instagrame poslala všetkým, ktorí by mali v pláne kritizovať ju, hodnotiť a dávať rady, ako žiť. Známa speváčka už má po krk všetkých hejterov, ktorí jej neustále posielajú nenávistné odkazy, fanúšikov, ktorí majú pocit, že majú recept na dokonalý život. Dominika je dospelá žena, ktorá vie, čo chce a ide si za tým.

„Čo dokáže spraviť jeden efekt a klobúk na fotke ? nekážte mi, čo je pre mňa najlepšie. To môže len moja rodina a ľudia môjmu ❤️ blízki, od ktorých to jedine prijmem, ale aj tak si budem robiť to čo chcem ja ! Takže ma absolútne nezaujímajú vaše komentáre, že to už nie je tá Dominika, že bola krajšia s kilami navyše, bez úprav a bla bla bla. Tá Dominika, ktorú ste si asi vy vytvorili je dávno preč !! Ja sama najlepšie viem, čo je pre mňa najlepšie, nie TY!

Keď sa ti nepáči kľudne môžeš opustiť môj ig a nepísať zbytočné komentáre, ktoré nikoho nezaujímajú (max bulvár) a hlavne pod fotku s mojím synom ! ?

Aj keby sa raz rozhodnem pre „plastické operácie” a budem vyzerať jak Barbie ??? je to snáď MOJA VEC nie ??? #bullshit

Ja chápem 100 ľudí 100 chutí, ale načo to písať. Ja mám tiež svoj názor na veci a nechávam si ho pre seba..nemám potrebu ubližovať druhým ľudom ??‍♀️

Ešte koľkokrát to potrebujete počuť ??

Vďaka tým, ktorí ma rešpektujú a idú si real Dominiku ❤️ #peace ??“


Zdroj: Instagram

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.