Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Naša MARTINA COMISSO vo videoklipe známeho hudobníka! Zahrala si tajné dievča

Robo Opatovský predstavil novú letnú skladbu Tajný recept, ku ktorej už stihol natočiť aj videoklip. Zatiaľ čo hudbu si zložil on sám, o text sa postaral Martin Chudík.

O vizuálnu podobu sa postaral grafik a dizajnér Filipov Cemper, ktorý sa stará aj o jeho sociálne siete. Klip sa nakrúcal na česko-slovenskej hranici pri Sudoměřiciach.

V hlavnej úlohe sa predstavila naša moderátorka Martina Comisso. „Jedno popoludnie mi zazvonil telefón a na linke Robo, že ma videl tancovať na Instagrame a rád by ma mal vo svojom letnom videoklipe. Áno, toto je prvýkrát, čo ma niekto niekam zavolal ako TAJNÉ dievča (smiech).“

TAJNÝ RECEPT vznikal v príjemnom prírodnom prostredí v Skalici, kde však aktérov poriadne potrápili komáre. „Okrem dobrej nálady bola povinná výbava aj repelent,“ prezradila Martina. Zároveň dodala, že Robova predstava o videoklipe bola jasná. Martinu „videl“ ako tajné, ale romantické a pôvabné dievča s klobúkom na hlave a úsmevom na tvári, ktoré sa na začiatku malo hrať na nedostupnú. Ako sa so svojou novou úlohou popasovala, môžete posúdiť sami:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: PR Správa; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.