Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Už ste počuli novú skladbu od Georgea Michaela? Zverejnili ju len nedávno!

Skladba zaznie aj na konci pripravovaného filmu „Last Christmas“, ktorý je inšpirovaný Michaelovou hudbou.

Doteraz nepublikovaná skladba zosnulého britského speváka Georgea Michaela, ktorú nahral pred svojou smrťou na konci roka 2016, vyšla ešte predtým, ako sa stane súčasťou nového filmu, ktorý bude obsahovať jeho hudbu.

Skladba s názvom „This Is How (We Want You to Get High)“ bola napísaná v roku 2012.

Posledné úpravy sa na nej vykonali v roku 2015 (počas Michaelových posledných nahrávacích aktivít).

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skladba zaznie na konci filmu „Last Christmas“, ktorý je inšpirovaný Michaelovou hudbou. Režisérom snímky je Paul Feig, na scenári sa podieľala oscarová britská herečka Emma Thompson. Vo filme účinkujú Emilia Clarke, Henry Golding a Michelle Yeoh. Na soundtracku k tejto romantickej komédii sa objavia tri ďalšie doteraz nezverejnené skladby od Georgea Michaela.

George Michael, vlastným menom Georgios Kyriacos Panayiotou, bol cypersko-gréckeho pôvodu a patril ku komerčne najúspešnejším hudobným umelcom všetkých čias. Zomrel vo svojom dome na Vianoce 2016 vo veku 53 rokov.

Spolu s piesňou bol na internete zverejnený aj videoklip s textom. Videoklip obsahuje animované archívne zábery speváka.

George Michael sa preslávil ako súčasť dua Wham!, ktoré malo na konte hity ako „Club Tropicana“, „Wake Me Up Before You Go Go“ či „Last Christmas“. V polovici 80-tych rokov sa vydal na úspešnú sólovú kariéru.

Zdroj: TASR; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.