Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Nepovedia nám to: Harry a Megan oslávia narodenie svojho prvého bábätka najprv v súkromí!

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan chcú udržať príchod svojho prvého potomka „v súkromí“. Oznámil to Buckinghamský palác.

Bábätko sa má narodiť ešte v apríli.

Ide o úplne iný scenár, ako v prípade narodenia 3-och potomkov Harryho brata princa Williama a jeho manželky Kate. Tí svoje bábätká ukázali svetovým médiám hneď po pôrode.

„Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sú veľmi vďační za láskavosť, ktorú dostávajú od ľudí z celého Spojeného kráľovstva i zo sveta, a pripravujú sa na príchod dieťaťa,“ uviedol Buckinghamský palác.

„Ich kráľovské výsosti dospeli k osobnému rozhodnutiu uchovať plány okolo príchodu potomka v súkromí. Vojvoda a vojvodkyňa sa tešia na zdieľanie týchto vzrušujúcich správ po tom, ako budú mať príležitosť udalosť osláviť súkromne ako nová rodina,“oznámil Buckinghamský palác.

Niektoré britské médiá informovali, že kráľovský pár zvažuje pôrod v domácom prostredí, čím by takisto došlo k porušeniu tradície; všetky tri deti Williama a Kate totiž prišli na svet v súkromnom krídle Nemocnice sv. Márie v Londýne.

Harry a Meghan žijú momentálne v Kensingtonskom paláci, londýnskom sídle Williama a Kate. Pred pôrodom sa však plánujú presťahovať do rezidencie Frogmore Cottage vo Windsore..

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.