Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Najhoršia herečka za rok 2014? Cameron Diaz!

Zlaté maliny sú rozdané. Filmové anticeny za minulý rok už majú svojich majiteľov!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

35. ročník udeľovania Zlatých malín (Razzies) za to najhoršie, čo v minulom roku priniesol filmový priemysel, ovládla rodinná snímka Saving Christmas. Vyhlásili ju za najhorší film, Darren Doane a Cheston Hervey bodovali v kategórii Najhorší scenár a predstaviteľa hlavnej úlohy Kirka Camerona označili za najhoršieho herca, pričom získal aj anticenu pre najhoršiu dvojicu na plátne.

Zlatú malinu pre najhoršiu herečku si vyslúžila Cameron Diaz (za výkony v snímke Jedna za všetky a Sex Tape). Najhorším hercom vo vedľajšej úlohe sa stal Kelsey Grammer (za filmy Expendables 3, Legends of Oz, Think Like a Man Too a Transformers: Zánik) a v rovnakej ženskej kategórii zvíťazila Megan Fox (a to za účinkovanie v Ninja korytnačkách).

Akčné sci-fi Transformers: Zánik, ktoré so siedmimi nomináciami vládlo zoznamu kandidátov v 35. ročníku udeľovania Zlatých malín, napokon získalo len jednu trofej – za najhoršiu réžiu (Michael Bay). Za suverénne najhorší remake vyhlásili muzikál Annie, v ktorom si vedľajšiu úlohu zahrala Cameron Diaz.

Cenu Razzie Redeemer Award 2014, ktorou organizátori pripomínajú, že aj držiteľky a držitelia malín nie sú pre film nadobro stratení a môžu sa posunúť k oveľa lepším výkonom, získal na základe hlasovania fanúšičiek a fanúšikov Ben Affleck, ktorý tým odčinil svoje minuloročné výkony.

Zlatá malina je lacná, ručne vyrezávaná malina veľkosti golfovej loptičky, zlatej farby, ktorá stojí na filmovom kotúči. O anticenách, ktoré vznikli ešte v roku 1980, rozhodujú členovia Golden Raspberry Award Foundation – novinári, filmoví fanúšikovia a profesionáli z filmového priemyslu.

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.