Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

To vážne? Filmový štáb Perinbaby okradli!

Ak zlodej lup vráti, nebudú po ňom pátrať.

Filmový štáb Perinbaby, ktorý aktuálne natáča pokračovanie filmovej rozprávky na Spiši (obec Smižany), v stredu (7. 11.) večer okradli. Producentka a herečka Deana Horváthová-Jakubisková uviedla, že zlodej im vzal z penziónu na Čingove tri ruksaky s rôznym profesionálnym technickým vybavením. Podľa nej krádež zásadne neovplyvní natáčanie, budú však musieť kúpiť novú techniku, čo si vyžiada ďalšie náklady.

„Vo štvrtok sme nemohli točiť a museli sme objednať nové karty a ďalšie vybavenie, ale neohrozí to existenciu filmu. Nepríjemné je to, že sa dostali k nejakým materiálom z filmu, ktoré sú ale zálohované na iných hard diskoch. Bežnému človeku je to nanič, pretože je to vysoko profesionálna technika. Je mi strašne ľúto, že sa dejú takéto veci, myslím, že to nie je príjemné ani pre nás, ani pre tento región a tých ľudí, ktorí sú radi, že sme tu,“vyjadrila sa Horváthová-Jakubisková. Celá krádež bola podľa nej veľmi zvláštna a nedá sa jednoznačne povedať, ako sa zlodeji do objektu dostali.

Približne 70-členný štáb býva vo viacerých zariadeniach v okolí. „Keby sa nám náhodou tie veci vrátili, tak vôbec nebudem pátrať po tom, kto ich vrátil, a potešíme sa,“dodala producentka.

Polícia už krádež predbežne vyčíslila – na sumu 14 500 eur a po páchateľovi vyhlásila pátranie.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.