Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

„Tehotní“ mladomanželia Harry a Meghan: Chcú chlapčeka alebo dievčatko?

Britský princ Harry počas nedávnej návštevy Austrálie "nahlas" povedal, že by si prial, aby sa im s manželkou Meghan narodilo dievčatko. Informovala o tom spravodajská televízna stanica Sky News.

V rámci jedného z verejných podujatí v Sydney, pri príležitostí športových hier známych ako Invictus Games, zakričala na vojvodu zo Sussexu z davu neznáma obdivovateľka: "Blahoželám! Dúfam, že to bude dievča." Harry spontánne odpovedal: "Ja tiež."

Vojvodkyňa Meghan kvôli "tehotenskej" únave obmedzila svoj program a nesprevádzala Harryho na niektorých podujatiach, ktoré sú súčasťou ich 16-dňovej cesty po krajinách Tichomoria.

Po boku manžela sa neobjavila ani uplynulú nedeľu, keď odovzdával ceny Cycling Award na charitatívnych športových hrách Invictus Games (Hry neporazených), a dala prednosť odpočinku. Neskôr však už bola na oficiálnej recepcii pri príležitosti týchto hier, ktoré princ Harry založil v roku 2014.

Mladomanželia vyrazili na cestu na Veľký piesočný ostrov (Fraser Island) nachádzajúci sa pri východnom pobreží Austrálie v štáte Queensland.Plavbu na tento najväčší piesočný ostrov na svete, ktorý je zapísaný v zozname svetového dedičstva UNESCO, však Meghan a Harry absolvovali každý v inom prostriedku. Vojvoda prekonal 70-kilometrovú vzdialenosť v člne, zatiaľ čo vojvodkyňa sa viezla v pohodlnejšom plavidle.

Zdroj: TASR

Photo: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.