Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Čo sa to stalo s Emmou Drobnou v jej novom videoklipe?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Speváčka Emma Drobná potešila naposledy fanúšikov videoklipom k svojej vianočnej skladby Remember. Aby im skrátila čakanie na ďalší videoklip, na jar im predstavila nový singel Try, ktorý sa stal titulnou skladbou k slovenskému filmu Dôverný nepriateľ.

V týchto dňoch dostal singel Try aj svoju vizuálnu podobu. V novom vydarenom videoklipe sa Emma mení na bytosť s umelou inteligenciou.

Singel Try vyšiel oficiálne v roku 2017 na Emminom debutovom albume You Should Know. Speváčka ho nasadila do rádiových rotácií v máji tohto roka. V rovnakom čase si pesničku vybrali producenti pripravovanej slovenskej snímky Dôverný nepriateľ – ako titulnú skladbu k svojmu filmu.

„Try je o nerovnováhe vo vzťahu dvoch ľudí. O tom, že jeden z dvojice sa snaží viac, než ten druhý. Ľudia dnes nemajú trpezlivosť na pomalé, postupné a dlhodobé budovanie vzťahu. Často sa stáva, že príde prvý problém alebo nejaká prekážka a hneď sa vzdávajú, vycúvajú zo vzťahu, rozídu sa… Nedokážu čeliť problémom a riešiť ich. Úlohu rozprávača v príbehu Try má žena. Je tou silnejšou z dvojice, ktorá sa nevzdáva a chce o lásku zabojovať,“ vysvetľuje Emma príbeh piesne.

Zatiaľ čo text si ako vždy speváčka napísala sama, po hudobnej stránke je pod skladbou Try podpísaný mladý producent Oliver Žilák.

Réžiu a strih klipu Emma prvýkrát zverila do rúk mladého režiséra Samuella Hoffmana, ktorý sa stáva čoraz vyhľadávanejším tvorcom hudobných videoklipov v našich zemepisných šírkach. Na konte má okrem iného tiež spolupráce so Celeste Buckingham.

Emma stvárnila vo videu akoby rozdvojenú osobnosť. Seba ako živú, cítiacu bytosť a jej umelé, robotické JA.

Zdroj, Photo: PR správa; YouTube.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.