Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

19-teho septembra o 09:19 to vypukne: Predaj vstupeniek na hokejové majstrovstvá!

Najlacnejšia vstupenka bude stáť 10 eur.

Predaj vstupeniek na hokejové MS 2019 na Slovensku, ktoré sú naplánované na 10-ty až 26-ty máj, sa začne v stredu 19. septembra o 9:19.

Lístky sa budú predávať v 3-och fázach: v prvej budú k dispozícii balíčky vstupeniek na základné skupiny a play off, denné vstupenky na stretnutia základnej skupiny a permanentky na všetky zápasy v Bratislave a Košiciach.

Druhá fáza odštartuje v decembri 2018. K dispozícii budú denné vstupenky na play off. Tretia fáza predaja, v ktorej sa budú predávať lístky na jednotlivé zápasy, sa začne vo februári 2019.

"K organizácii MS sme pristúpili citlivo. Majstrovstvá sveta v roku 2019 asi nebudú najnavštevovanejšie, vzhľadom na infraštruktúru, ale chceme ich urobiť emocionálne silné a podľa toho sme sa snažili pristupovať k cenotvorbe vstupeniek," informoval prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Martin Kohút.

V predaji bude niekoľko druhov vstupeniek – permanentka na všetky zápasy v Košiciach, respektíve v Bratislave, balíčky vstupeniek na základnú skupinu, play off a Nasleduj svoj tím (Follow YourTeam), denné vstupenky a vstupenky na jednotlivé stretnutia. Denné vstupenky na zápasy v základnej skupine v Bratislave stoja 70 až 155 eur (I. kategória), respektíve 45 až 115 eur (II. kategória).

Ceny denných vstupeniek na zápasy v základnej skupine v Košiciach sa pohybujú od 60 do 175 eur (I. kategória), respektíve od 45 do 135 eur (II. kategória).

Za denné vstupenky na štvrťfinále, semifinále, zápas o 3. miesto a finále v Bratislave zaplatia fanúšikovia 180 až 475 eur (I. kategória), respektíve 125 až 400 eur (II. kategória).

Za vstupenku na štvrťfinálový duel zaplatí hokejový fanúšik 100 eur (I. kategória) alebo 70 eur (II. kategória), semifinále môže vidieť za 200, respektíve 160 eur, zápas o 3. miesto za 180, respektíve 145 eur. Za vstupenku na finále zaplatia hokejoví priaznivci 350, respektíve 300 eur.

Finančný výťažok z predaja vstupeniek poputuje na rozvoj mládeže.

Predaj vstupeniek na MS 2019 je má obmedzenia: jeden fanúšik si bude môcť kúpiť maximálne 4 kusy z jedného typu vstupeniek. Doba rezervácie pri kúpe cez internet je 48 hodín.

Zdroj: TASR

Photo: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.