Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Shakira konečne ukázala fanúšikom svojho druhorodeného syna!

Speváčka a jej priateľ Gerard Piqué vybrali synovi meno Sasha.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Kolumbijská speváčka Shakira (38) zverejnila prostredníctvom siete Instagram prvú fotografiu syna Sashu, ktorý prišiel na svet 29. januára v nemocnici Quirón Teknon v Barcelone. Jeho otcom je španielsky futbalista Gerard Piqué, s ktorým má interpretka aj dvojročného Milana.

„Mám nohy po ockovi. Vyzerá to, akoby som hral futbal celý život,“ napísala rodáčka z Barranquilly k záberu synčekovej bosej nohy. Meno Sasha má grécko-ruský pôvod a znamená „ochranca ľudstva“ alebo „bojovník“.

Shakira, celým menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odštartovala svoju kariéru ešte v roku 1991. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Whenever, Wherever, Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don’t Lie (feat. Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé), Waka Waka (This Time for Africa) či Can’t Remember to Forget You (feat. Rihanna). S Gerardom Piquém sa zoznámila v roku 2010 počas nakrúcania videoklipu k piesni Waka Waka (This Time for Africa), ktorá bola oficiálnou hymnou majstrovstiev sveta vo futbale. Ich vzťah oficiálne potvrdila v marci 2011.

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.