Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Stále to budeme my, tvrdí kapela IMT Smile!

Kapela predstavuje nový singel z pripravovaného albumu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skupina IMT Smile predstavuje nový singel s názvom „Budeme to stále my“, ktorý nahrala v hudobnom štúdiu v Santa Monice v Kalifornii.

Chalani z IMT Smile majú radi výzvy a preto sa rozhodli, že si zopakujú, aké to bolo, nahrávať hudbu na analógové pásy. Každý hudobník totiž vie, že tento spôsob hudobnej produkcie je o niečo zložitejší, pretože neumožňuje toľko zásahov a úprav, ako digitálna nahrávka. IMT Smile však opäť dokázali, že sú veľkí profesionáli, lebo výsledok dopadol na výbornú.

Text skladby napísal mnohými hudobníkmi vyhľadávaný Vlado Krausz.

IMT Smile sa do Ameriky vybrali s jasným zámerom. Okrem koncertu v New Yorku, chceli nahrať ďalšie skladby, ktoré sa objavia na ich pripravovanom albume.

Chalani si celú svoju cestu po Amerike zdokumentovali a zo záberov vytvorili videoklip, ktorý vizuálne podčiarkol text a znenie skladby. Všetky zábery, ktoré má na svedomí gitarista Tomáš Slávik, sú autentické, lebo vzišli z reálnych fotiek a videí. Práve vďaka tomu, že vznikali celkom spontánne, z videoklipu sála veľmi dobrá energia a príjemná atmosféra.

„To, čo sa mi na tom celom páči najviac je, že všetky zábery vo videu sú skutočné. Je to reálny príbeh z nášho roadtripu po Amerike a presne vystihuje tú pohodu a uvoľnenú atmosféru, ktorá sa niesla celým naším výletom. Najprv sme boli v Los Angeles, potom sme sa chvíľu zabávali v Las Vegas a nakoniec sme šli do New Yorku, kde sme mali koncert,“ spomína hudobný multitalent na svoj nedávny pobyt v USA a s úsmevom dodáva: „Náš gitarista Tomáš každú chvíľu niečo fotil a natáčal. My už sme to ani nevnímali. Asi práve preto to video pôsobí tak prirodzene. A presne o tom je aj naša nová pieseň. My proste milujeme muziku a chceme, aby to z našej produkcie bolo aj cítiť.“

Po návrate z Ameriky sa IMT Smile znovu zavreli do štúdia a pripravujú sa na svoju veľkolepú letnú šnúru IMT Smile Amfiteáter Tour 2018, ktorá vypukne už o mesiac. Ešte stále však neprezradili mená všetkých hostí, ktorí sa s nimi predstavia v 5-tich najväčších slovenských amfiteátroch. Zatiaľ vieme, že Vo Východnej vystúpia na jednom veľkom pódiu spolu s Kandráčovcami.

Zdroj, photo: PR SPRÁVA; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.