Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Dopravu v Poľsku skomplikovala najobľúbenejšia sladkosť na svete!

Na diaľnicu sa vyliali tony čokolády … 🙂

12 ton tekutej mliečnej čokolády, ktorá sa nešťastne rozliala na vozovku, zablokovali dopravu na diaľnici A2 vo Veľkopoľskom vojvodstve v strednom Poľsku.

Po konzultácii s výrobcom tuhnúcu čokolády z vozovky odstranili parnými čističmi a horúcou vodou. Jeden zo zasahujúcich hasičov uviedol, že roztopená čokoláda je horšia než sneh. Posťažoval sa aj na vodičov v smere na Varšavu, ktorí nerešpektovali odklon dopravy a "čokolávu" rozjazdili po asfaltovom povrchu, čím ju rozniesli na niekoľko kilometrov.

Súkromná poľská televízia TVN24 z miesta nehody uviedla, že vodič cisternového vozidla má zlomenú ruku a je hospitalizovaný.

K nehode došlo v stredu (9.5) ráno na 226-tom kilometri A2 medzi mestami Wrzešnia a Slupca, a to našťastie v čase, keď bola na cestách ešte malá premávka. Auto s cisternovým prívesom z neznámych dôvodov nabúralo do stredových zvodidiel a prevrátilo sa na bok.

Novinárka TVN24, Malgorzata Mielcarková, vo svojej reportáži uviedla, že už dávno nevidela pri zásahu tak veľa vysmiatych policajtov a hasičov, a to aj napriek tomu, že ich čakalo veľa práce.

Zdroj: TASR

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.