Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Zuzka Smatanová je na hudobnej scéne už 15 rokov! A má kopec nových prekvapení! :-)

Jedným z nich bude aj nová skladba, ktorá vyjde už v utorok 2. mája.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pri tejto príležitosti chystá pre fanúšikov niekoľko prekvapení. Jedným z nich je netradičný nový singel „Jediný a jediná“, ktorý je iný ako ostaté Zuzkine skladby, najmä svojou výraznou intimitou. Singel bude súčasťou nového dvojalbumu „Echo“. Fanúšikovia sympatickej speváčky si naň museli počkať dlhých 7 rokov.

„Bolo to úžasných 15 rokov. Nemenila by som ani jedno obdobie, všetko malo svoj význam a svoju cestu. Dostala som od ľudí viac, než som si mohla priať, zažila som skvelé koncerty s kapelou, precestovala tisícky kilometrov, spoznala nové mestá a krajiny, stretla som množstvo inšpiratívnych ľudí, nahrala som šesť štúdiových albumov, úspešné single a spolupráce, zažila som zlé, aj výnimočné chvíle a vždy, keď sa obzriem späť, cítim šťastie a som vďačná za dar byť tým, kým som,“ vyznala sa Zuzka Smatanová.

„Hudbu a text (ku skladbe Jediný a jediná) som napísala ešte v decembri minulého roka. Piesní o láske nemám veľa, ale táto k nim rozhodne patrí. Teraz dokončujeme videoklip a premiéra singlu aj klipu bude 2. mája 2018,“ prezradila.

„Súčasťou nového dvojalbumu, ktorý som chcela fanúšikom darovať práve pri príležitosti môjho 15-ho výročia na hudobnej scéne, bude aj singel „Jediný a jediná“. Tento rok sa teším na koncertnú sezónu, keďže každý koncert bude pre mňa malá oslava a fanúšikovia budú pri tom. Nový singel bude tiež súčasťou vynoveného koncertného playlistu,“ uzavrela speváčka.

Zdroj, Photo: PR SPRÁVA; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.