Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Táslerovci pripravujú letné turné: Prvý raz zahrajú aj vo Východnej!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Kapela IMT Smile pripravuje novú koncertnú šnúru.

Pod názvom IMT Smile Amfiteáter Tour 2018 odohrá až päť koncertov v amfiteátroch v Prešove (16.6), Martine (23.6), Banskej Bystrici (30.6), vo Východnej (7.7) a v Nitre (14.7).

Špeciálnym hosťom koncertov bude folklorista Štefan Štec, skupina ElevenHill a Ondrej Kandráč s kapelou Kandráčovci.

Kapela IMT Smile sa teší na všetky koncertné mestá, špeciálne však na Východnú, pretože tam počas viac ako 20-ročnej hudobnej kariéry ešte nehrala.

"Rozhodli sme sa v podstate na základe osobnej skúsenosti, minulý rok sme mali viacero koncertov, niekoľko aj v amfiteátroch. Zistili sme, že atmosféra v nich sa nám celkom páči a hodí sa to aj k našej kapele. Celkom nás baví, keď začíname hrať ešte za svetla a potom to ide do tmy, ten letný model, ktorý sa dá veľmi ťažko aplikovať v inom čase. Nie je to teraz výpravná šou, ako sme mali hiSTORY či s Lúčnicou, je to skôr o muzike, o dobrej nálade, prípadne o nejakom pivečku. Chceli sme urobiť to, čo majú naši fanúšikovia podľa mňa najradšej, ísť sa večer príjemne zabaviť, sadnúť si s kamarátmi, počúvať muziku, zároveň byť vonku, užiť si leto. Prvýkrát sa nám podarí hrať vo Východnej, čo sme ešte nezažili, bude to aj pre nás nová skúsenosť," teší sa Ivan Tásler.

Zdroj, Photo: teraz.sk/magazín; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.