Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Fanúšikovia príbehov Indiana Jonesa: V ďalšom filme ho nahradí žena!

Ďalším predstaviteľom neohrozeného bádateľa menom Indiana Jones by mohla byť po odchode herca Harrisona Forda žena. Tvrdí to režisér tejto úspešnej dobrodružnej série – Steven Spielberg.

Spielberg, ktorý režíroval všetky štyri diely série, vyhlásil, že si je "absolútne istý", že Ford sa v pripravovanom piatom filme predstaví naposledy. Zdôraznil však, že séria bude "určite pokračovať".

Na otázku, kto by sa potom mohol ujať hlavnej úlohy, vyhlásil, že nastal čas na formálnu zmenu postavy. "Budeme musieť zmeniť meno Jones na Joan, a nebude na tom nič zlé," uviedol.

Indiana Jones sa objavil vo filmoch Dobyvatelia stratenej archy (1981), Indiana Jones a chrám skazy (1984), Indiana Jones a posledná krížová výprava (1989) a Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky (2008).

Steven Spielberg ešte v marci potvrdil, že sa pripravovaný piaty diel, ktorý zatiaľ nemá názov, začne nakrúcať na budúci rok v Británii, pričom jeho premiéra je naplánovaná na rok 2020. Štvorica filmov zarobila takmer dve miliardy dolárov.

Zdroj: TASR

Photo: usatoday.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.