Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Rekordérka Adela Vinczeová: Má už 15 sošiek OTA!

Pozrite si výsledky ankety OTO 2017.

Dve sošky za Najlepšieho moderátora športu a Komentátora športu si z javiska opery SND odniesol Marcel Merčiak (RTVS).

Osobnosťou TV publicistiky je Kristína Kövešová (Markíza), cenu v kategórii Moderátor TV programov si prevzala Adela Vinczeová, ktorá zároveň získala aj ocenenie absolútny OTO za najväčší počet hlasov spomedzi víťazov všetkých kategórií.

Hlasovanie televíznych divákov rozhodlo o tom, že Spevákom roka sa stal Ondrej Kandráč, Speváčkou Mária Čírová, v kategórii Hudobné skupiny si cenu prevzala skupina IMT Smile.

Michal Hudák je víťazom v kategórii Herec, Herečkou roka je Lujza Garajová-Schrameková.

V kategórii Seriál roka získal najviac hlasov seriál Naši (Joj), Programom rokaExtrémne premeny (Markíza), kategóriu Zábavných programov vyhrala Zem spieva (RTVS).

Cenu týždenníka Plus 7 dní, o ktorej rozhodujú novinári a redakcia tohto týždenníka, získal zábavný program Inkognito (Joj).

OTO (Osobnosť televíznej obrazovky) je divácka anketa, v ktorej televízni diváci raz ročne hlasujú o svojich najobľúbenejších televíznych osobnostiach a programoch. Jej vyhlasovateľom je týždenník Plus 7 dní.

Rekordérkou v počte ocenení je moderátorka Adela Vinczeová, má ich aktuálne pätnásť, Marcel Merčiak dvanásť, herečka Zdena Studenková osem.

Zdroj: TASR

Photo: teraz.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.