Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Spice Girls: Dajú to dievčatá opäť dokopy?

Šepká sa, že by mali vystúpiť aj na májovej svadbe princa Harryho.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Všetkých päť členiek bývalej popovej skupiny Spice Girls dostalo pozvánku na svadbu britského princa Harryho a jeho snúbenice Meghan Markleovej.

V americkej televíznej talkšou The Real to oznámila jedna z jej členiek – Melanie Brown. Hoci to nepovedala priamo, jasne naznačila, že skupina bude na svadbe, ktorá sa uskutoční 19. mája v Kaplnke sv. Juraja na Windsorskom hrade, aj vystupovať.

Členky skupiny Spice Girls, ktorú tvoria Melanie Brown, Victoria Beckham, Geri Horner, Emma Bunton a Melanie Chisholm, nedávno potvrdili, že po tom, ako sa prvý raz od roku 2012 znovu stretli, plánujú pracovať na nových (spoločných) projektoch.

Geri Horner (bývalá Halliwell) zverejnila na sociálnej sieti fotografiu zo stretnutia s komentárom "dievčenská sila je stále nažive a darí sa jej".

Skupina tiež vo vyhlásení uviedla: "Všetky sme sa zhodli na tom, že existuje množstvo vzrušujúcich možností na opätovné vzkriesenie pôvodnej esencie Spice Girls. Náš odkaz ženskej sily chceme odovzdať ďalším generáciám."

Zdroj: teraz.sk/magazín; YouTube

Photo: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.