Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Rozkošný princ George má už 4 roky!

Britský princ William a jeho manželka Kate vydali novú oficiálnu fotografiu svojho syna princa Georgea. Odštartovali tak oslavy jeho štvrtých narodenín, ktoré oslávil 22. júla.

"Vojvoda a vojvodkyňa s potešením zverejňujú novú oficiálnu portrétovú fotografiu princa Georgea pri príležitosti štvrtých narodenín Jeho kráľovskej výsosti," napísal na sociálnej sieti Twitter kráľovský palác v Londýne.

Najnovší portrét "malého" princa v modro-bielej prúžkovanej košeli bez goliera urobil kráľovský fotograf Chris Jackson. "Som poctený, že si vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge vybrali na zverejnenie práve tento portrét, ktorý som urobil na oslavu štvrtých narodenín princa Georgea," uviedol na Twitteri Jackson.

Už 4-ročný George, ktorý je v nástupníctve na britský trón tretí v poradí, oslávil narodeniny v súkromí a s rodinou. Ešte pred oslavami sa nechal jeho otec, Princ William, v rozhovore s novinármi počuť, že jeho syn zje s najväčšou pravdepodobnosťou celú narodeninovú tortu sám. 🙂

Princ William, princezná Kate, George a jeho dvojročná sestra Charlotte sa len v piatok vrátili "domov" z niekoľkodňového európskeho turné – najprv navštívili Poľsko, neskôr Nemecko. Toto ich "turné" sa konalo v čase napätia, ktoré súvisí s rokovaniami o vystúpení Spojeného kráľovstva z Európskej únie. Bolo vnímané ako snaha zlepšiť obraz Británie v Európe.

Zdroj: teraz.sk

Photo: dobrenoviny.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.