Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Recept na dlhovekosť, ktorý sa vám možno nebude páčiť!

Odporúča ho najstaršia žijúca žena v Škótsku.

Najstaršia žijúca žena v Škótsku sebavedomo tvrdí, že pozná zaručený spôsob, ako sa dá dožiť vysokého veku. Zrejme vás jej odporúčania nepotešia, na druhej strane, autorka "receptu" sa vďaka nemu dožila úctyhodného veku – 109 rokov.

Veková rekordérka Jessie Gallan (109) prišla na svet v malom farmárskom domčeku, kde prežila celé detstvo aj mladosť spolu so svojimi piatimi sestrami a bratom. Jej vskutku netradičný recept na dlhovekosť vás určite na chvíľu prekvapí, pretože táto stále vitálna dáma plná životnej energie sa vlastne nikdy nevydala! Gallan sa totiž nechala počuť: „Ak chcete dlho žiť, držte sa ďalej od mužov. Často vám prinesú zbytočné problémy a trápanie, o ktoré nestojíte. Každé ráno si dajte misku teplej ovsenej kaše, trávte veľa času na čerstvom vzduchu a nikdy sa nevydajte!"

Na druhej strane, páni vôbec nemusia prepadať panike. Čerstvý americký prieskum hovorí, že jeden z kľúčov, ako sa dožiť vysokého veku, sú dobré vzťahy, ako s rodinou, tak aj s priateľmi! Zdroj: dobrenoviny.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.