Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Je to tu: Pozrite si klip ku skladbe Hej, sokoly!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skupina IMT Smile a Ondrej Kandráč zverejnili oficiálny videoklip k piesni Hej, sokoly!

Predstaví sa v ňom plejáda skvelých slovenských hercov – Tomáš Maštalír, Emília Vášáryová, Zuzana Fialová, Andy Hryc a mnohí ďalší. Bratia Táslerovci spoločne s Ondrejom Kandráčom nahrali pieseň k celovečernému filmu Čiara.

Skladbe, ktorej korene siahajú do Poľska a Ukrajiny, pritom stačil týždeň na to, aby sa stala najobľúbenejšou domácou piesňou. Svedčí o tom jednak opakované prvenstvo v rebríčku najsťahovanejších skladieb na iTunes, jednak viac ako pol milióna pozretí live verzie skladby na YouTube.

„Dostávame množstvo pozitívnych mailov a správ. Som veľmi rád, že vynikajúci text Vlada Puchalu a obrovská emócia, ktorá vznikla v štúdiu pri nahrávaní s Ivanom Táslerom, sa preniesla na poslucháčov. Veľmi sa z toho teším,“ uviedol pre médiá Ondrej Kandráč.

Videoklip k piesni Hej, sokoly! sa nakrúcal v priestoroch štúdia IMT Smile Art Village na bratislavskej Kolibe, kde sa pieseň aj nahrávala. Režisérom klipu je Mayo Hurajt, ktorý s Ivanom Táslerom spolupracoval už v minulosti na cestopise Karavan Šou. „Vzhľadom na to, že na filme Čiara pracujem už niekoľko mesiacov, už pri nakrúcaní klipu som vedel, ktoré zábery z filmu do neho použijem. Náročnejšie bolo spojiť jednotlivé atmosféry z filmu so samotnou skladbou. V druhom rade išlo aj o to, neprezradiť z deja viac, ako majú možnosť diváci momentálne vidieť z trailerov, keďže film ide do kín až 3. augusta,“ opísal prácu na klipe Mayo Hurajt.

Film Čiara, ku ktorému bola pieseň nahratá, bude mať celosvetovú premiéru 3. júla na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch. Do slovenských kín sa film dostane o mesiac neskôr – 3. augusta.

Zdroj: PR správa

Photo: FCB/imtsmileofficial

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.