Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Ukáž mi, čo raňajkuješ, nech viem, aký si milenec!

O dôležitosti raňajok sa už toho popísalo na kvantá a na význame nestrácajú ani v najnovšej súvislosti. Raňajkové menu totiž môže naznačiť, s akým mužom, čo sa sexuálnej obratnosti týka, má žena „tú česť“.

Cereálie raňajkuje muž, pre ktorého sex nie je alfou a omegou vzťahu. Kvalitný ho síce poteší, ale je si vedomý toho, že nie každý deň je nedeľa. Na svoju partnerku nemá v posteli žiadne špeciálne požiadavky.

S mužom, ktorý si na raňajky najradšej servíruje praženicu, sa žena rozhodne nudiť nebude. Jeho sexuálnu aktivitu výrazne ovplyvňuje nálada, s akou sa zobudí, čoho výsledkom je alebo dlhé a veľmi vášnivé milovanie, alebo rovnako kvalitná niekoľkominútová „rýchlovka“. Omeleta je zase obľúbená u mužov, ktorí v sexe potrebujú byť dominantní.

Jogurt na tanieri, šľahačka a čokoláda na partnerke. Takí sú milovníci jogurtov. Zo ženy si počas sexu radi urobia „nádobku“, z ktorej si kúsok po kúsku vychutnávajú jej obsah.

Ak si muž skoro ráno upečie alebo objedná palacinky, hovorí to o ňom jedno – počas milovania sa veľmi „nenadrie“, všetku aktivitu presúva na ženu, na druhej strane, rád jej v tomto smere splní hocijaké želanie.

Klobásky sú obľúbeným prvým jedlom dňa u chlapov, ktorí za dverami spálne neradi skúšajú nové veci. Presne vedia, čo ich v posteli baví, preto neradi vystupujú so svojej komfortnej zóny.

Ovsenú kašu si na raňajky dávajú muži, ktorí sa radi milujú ráno. Avšak, bez zbytočných rečí a prehnanej romantiky. Sex ich skrátka dokáže naštartovať do nového dňa.

Pravým opakom je chlap, ktorý sa ráno najradšej zahryzne do ovocia. Ten sa vyžíva v dlhom a najmä romantickom milovaní.

Rovnaké miesto, rovnaká poloha, minimum experimentov. Takto sa v posteli prejavujú páni, ktorí raňajkujú pečivo!

Zdroj: prezenu.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.