Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Kapela Hex prichádza s novým letným songom. Páči sa vám?

V pesničke hosťuje Robo Grigorov.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skupina Hex prichádza s chytľavou letnou novinkou – Ľahký song. Autorom hudby je Peter „Ďuďo“ Dudák, text napísal Martin „Fefe“ Žúži. V pesničke s veselou melódiou hosťuje Robo Grigorov ktorý si vraj s chlapcami rád zaspieval a dokonca si sám napísal text svojej pasáže.

Jemne ironický singel má vyvolávať radostné pocity a nabádať, aby sme sa v našich životoch priveľmi a zbytočne netrápili. Ľahký song je tiež predzvesťou nového albumu, na ktorom Hexáci v týchto dňoch intenzívne pracujú. Vyjsť by mal na prelome septembra a októbra.

"Každý z nás sa za niečím ženie, kladie si viac alebo menej reálne ciele. Máme stres a strach z budúcnosti, peňazí, lásky, šťastia. Pesnička sa snaží v refréne odľahčiť tému komplikovanosti života budhistickým pohľadom na svet. Treba žiť v prítomnom okamihu, „tu a teraz”, a ten si aj náležite užívať,“ vysvetlil autor textu a gitarista Martin „Fefe“ Žúži.

V Ľahkom songu hosťuje aj spevák Robo Grigorov. „Dlhšiu dobu sme rozmýšľali, kto by mohol byť hosťujúcim spevákom v strednej časti, rozmýšľali sme o mladej generácii spevákov, o slovenských rapperoch… Napokon nám napadol Robo Grigorov, ktorého považujeme za otca reggae na Slovensku. Robo sa toho zhostil absolútne fantasticky a dodal skladbe ďalší rozmer,“ doplnil basgitarista Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Kapela sa už teší na letné koncerty po celom Slovensku, najbližšie bude headlinerom na Bratislavskom majálese 7. mája na Tyršovom nábreží.

Zdroj: teraz.sk; YouTube.com

Photo: teraz.sk; FCB/hexofficial

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.