Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

9. mája si pripomíname Deň Európy!

9. mája 2017, v rovnaký deň, ako je oficiálny dátum založenia Európskej únie, oslávime Deň Európy.

Na hlavnom námestí v Bratislave sa pri tejto príležitosti, bez akýchkoľvek oficialít, uskutoční zaujímavá celodenná akcia. Je určená pre všetky vekové kategórie a spojená s programom, ktorý návštevníkov obohatí aj o vedomosti o Európskej únii – všetko v prostredí príjemnej atmosféry a zábavy.

Na hlavnom pódiu sa tiež vystriedajú rôzne záujmové skupiny s vystúpeniami v slovenčine, ale aj v ďalších európskych jazykoch, ako aj hudobné skupiny.

Okrem hudby je pripravený sprievodný program plný kvízov, súťaží a kreatívnych aktivít súvisiacich s EÚ. V stánkoch európskych veľvyslanectiev, kultúrnych centier, európskych sietí, operačných programov s eurofondami, ako aj v stánku Zastúpenia Európskej komisie a Informačnej kancelárie Európskeho parlamentu, sa 9. mája 2017 návštevníci dozvedia všetko o členských krajinách Európskej únie a o príležitostiach, ktoré EÚ a štrukturálne fondy ponúkajú.

A na záver dňa sa prítomní môžu tešiť (už tradične) na prekvapenie! 🙂

Organizátormi osláv Dňa Európy v Bratislave je Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku a Informačná kancelária Európskeho parlamentu v SR. Partnermi podujatia sú Úrad vlády SR, Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR a Hlavné mesto Bratislava.

PR článok

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.