Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Nahota je normálna, tvrdí kreatívny riaditeľ časopisu Playboy!

Americká verzia legendárneho časopisu Playboy po menej ako roku opráši svoju 60-ročnú tradíciu. Opäť bude zverejňovať fotografie nahých modeliek!

"Som prvý, kto priznáva, že spôsob, akým časopis ukazoval nahotu, bol zastaraný, ale úplne sa jej vzdať, bola chyba," napísal na Twitteri kreatívny riaditeľ časopisu, Cooper Hefner, syn zakladateľa časopisu Hugha Hefnera."Nahota nikdy nebola problém, pretože nahota nie je problém. Dnes sa vraciame k našej identite a k tomu, čím sme," dodal.

Na svojom twitterovom účte zverejnil americký Playboy titulku dvojčísla na marec a apríl. Je na nej zboku odfotografovaná playmate mesiaca – Elizabeth Elamová, pričom jej prsia prekrýva nápis "Naked is normal" (Nahota je normálna).

Magazín Playboy však prechádza aj ďalšími zmenami. Patrí medzi ne aj odstránenie sloganu "Zábava pre mužov". "Playboy bude vždy značkou životného štýlu zameraného na záujmy mužov, ale ako sa postavenie žien a mužov v spoločnosti naďalej vyvíja, vyvíjame sa aj my," zdôvodnil Cooper Hefner.

V snahe nájsť nových čitateľov a zastaviť klesajúci náklad (z 5,6 milióna kusov v roku 1975 na 673-tisíc kusov v júli 2016) magazín oznámil, že v ére internetu pornografie je časopis plný nahoty prežitkom. Od marca 2016 mali preto modelky svoje intímne partie v americkej verzii zakryté odevom alebo rekvizitami.

Playboy, založený ešte v roku 1953, "vyzliekol" mnohé slávne ženy, medzi nimi napríklad Marilyn Monroe, Madonnu či Cindy Crawford. Naďalej však zverejňuje pravidelné rozhovory s význačnými umelcami, novinármi, politikmi, spisovateľmi, športovcami, ale aj osobnosťami duchovného života.

Zdroj: teraz.sk

Photo: teraz.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.