Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Album, ktorý jednoducho musíte mať! IMT Smile vydali hiSTORY LIVE!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skupina IMT Smile oslávila minulý rok 20-ročnicu svojho pôsobenia na hudobnej scéne. Pri tejto príležitosti usporiadali bratia Táslerovci 4 narodeninové koncerty s názvom hiSTORY. Kompletný záznam z koncertov, ktoré navštívilo viac ako 30-tisíc fanúšikov, vrátane prezidenta SR Andreja Kisku, teraz vychádza ako dvojalbum s názvom hiSTORY LIVE.

IMT Smile majú vo svojej bohatej diskografii množstvo koncertných nahrávok, ale ich aktuálny počin, hiSTORY LIVE, je celkom výnimočný. V krásnom papierovom obale, sa nachádzajú dve CD toho najlepšieho, čo IMT Smile počas svojej kariéry nahrali.

Medzi dvadsiatkou skladieb nechýbajú najväčšie hity kapely – ako Nepoznám, Veselá pesnička, Ľudia nie sú zlí, Opri sa o mňa alebo energiou nabité koncertné evergreeny Exotika a Niekto ako kráľ, ktorej záver je obohatený o ľudovku A ja taká dzivočka.

Mnohé sklady z repertoáru IMT Smile už zľudovelo. Ľudia poznajú texty od slova do slova a spievajú ich z plných pľúc. "Bolo to úžasné. Každý jeden koncert boj jedinečný. Silné momenty sa striedali s ešte silnejšími a celá kapela IMT Smile sme si to na pódiu totálne užívali," povedal Ivan Tásler.

Nadšenie neskrývali ani samotní fanúšikovia prešovskej formácie. Tí po každom koncerte zaplnili facebook kapely pozitívnymi reakciami a poďakovaniami. "Bolo to neskutočné. Na tento koncert nikdy nezabudnem. Vidieť toľko talentu na jednom pódiu, no nemám slov. Dojali ste ma k slzám. Boli ste dokonalí," napísala Petra.

Album hiSTORY LIVE je živou spomienkou na projekt, počas ktorého mohli fanúšikovia po rokoch vidieť na jednom pódiu pôvodnú zostavu IMT Smile, vrátane Katky Knechtovej, Petra Biča či Martina Migaša. Na svoje si prišili aj milovníci Mariána Čekovského, ktorý zaspieval svoj hit Myslím, že môže byť a v piesni Mám krásny sen (Hawaii) ukázal, ako dokonale vie ovládať hammond organ. Martin Valihora v songu Tajné milovanie predviedol, prečo je už dlhodobo najlepší slovenský bubeník a v závere zaspieval a zatancoval aj umelecký súbor Lúčnica. Režisérom všetkých koncertov hiSTORY bol Ján Ďurovčík.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: FCB/imtsmileofficial

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.