Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Edovi Sheeranovi ide karta, má nový videoklip, v ktorom si zahral boxera!

Spevák Ed Sheeran sa už tretí týždeň drží na prvých dvoch miestach anglického singlového rebríčka!

Na ostrovoch okupuje aj prvé dve miesta v prehľade najhranejších skladieb. Niečo také sa v Británii stalo prvýkrát v histórii. 25-ročný pesničkár si v minulom týždni pripísal na konto aj ďalší rekord – nikomu sa doposiaľ nepodarilo z trónu najhranejšej nahrávky v Anglicku zosadiť vlastnú pieseň inou vlastnou skladbou. Momentálne kraľuje Shape Of You, pred týždňom Castle On The Hill.

Video Shape Of You sa nakrúcalo v americkom meste Seattle. Sheeran si v ňom zahral boxera, ktorý sa chystá na veľký zápas a zároveň prežíva romantický vzťah so svojou trénerkou, ktorú hrá modelka a tanečnica Jennie Pegouskie. Súpera v ringu si zahral sumo wrestler Yama.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ed Sheeran (25) si prvý veľký úspech získal už svojím debutovým albumom + (plus), ktorý vyšiel v septembri 2011 a dostal sa v anglickom rebríčku až na prvé miesto, v Spojených štátoch bol piaty a jeho predaj prekročil tri milióny nosičov. V júni 2014 vydal druhý album x, ktorý bol prvý doma aj v Spojených štátoch a jeho predaj dosiahol osem miliónov nosičov. Na marec ohlásil vydanie tretieho štúdiového albumu.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.