Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Dámy, spíte v nohavičkách? Mali by ste to zmeniť!

Áno, aj spodná bielizeň môže potrápiť zdravie.

Zlý výber spodnej bielizne, predovšetkým nohavičiek, môže mať za následok nepríjemnosti v intímnych partiách. Jedno z pravidiel, ktoré si treba osvojiť, je: meniť minimálne raz, ideálne dvakrát za deň!

Napriek tomu, že sú TANGO NOHAVIČKY na pohľad mimoriadne sexy, ich pravidelné nosenie spôsobuje dlhotrvajúce infekcie v intímnej oblasti.

Mnohé ženy nedajú dopustiť na TVAROVACIU BIELIZEŇ, vďaka ktorej si vyformujú postavu do želaných kriviek. Aj v tomto prípade by však malo ísť o príležitostnú záležitosť. Každodenné nosenie tvarovacej bielizne ohrozuje nervovú sústavu a krvný obeh, dokonca môže viesť až k znecitliveniu nôh a pocitu brnenia v nich.

O ČÍSLO MENŠIE NOHAVIČKY sú z psychologického hľadiska pochopiteľnou voľbou, zo zdravotného však ukážkovým krokom vedľa. Spodná bielizeň sa v tomto prípade otiera o kožu a jej výsledkom môžu byť viac či menej vážne odreniny v oblasti sedacieho svalu a na intímnom mieste.

SYNTETIKA A HODVÁB by v súvislosti so spodnou bielizňou mali byť rovnako tabu. Prijateľné sú len v prípade, že je časť, ktorá sa priamo dotýka intímnych partií, vyrobená zo 100%-nej bavlny. V opačnom prípade si môže žena privolať nepríjemnú kvasinkovú infekciu.

Ani LETO BEZ NOHAVIČIEK nie je šťastným riešením. Zdravotné komplikácie môžu nastať najmä preto, že spodná bielizeň, ktorá má zvyčajne ochrannú funkciu, absentuje a jemná pokožka v intímnej oblasti je tak vystavená najrôznejším baktériám. Nehovoriac o tom, že ani priamy kontakt „tam dole“ s tesnými nohavicami nemá s ochrannou zdravia nič spoločné.

Na záver:Nielen správny výber spodnej bielizne, ale aj pracieho prášku v rámci ochrany intímneho zdravia zaváži. Prednosť by sme mali dať takým značkám, ktoré sú minimálne parfumované.

Zdroj: prezenu.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.